3 redenen om te Overwegen een Call Center Voor uw Volgende Opdracht

case_study__ss_and_call_centerEen call center is een fysieke plaats waar klant en andere gesprekken worden afgehandeld door een organisatie, meestal met een hoeveelheid computer automatisering. Doorgaans is een call center heeft de mogelijkheid om een aanzienlijke hoeveelheid gesprekken tegelijkertijd te filteren en door te sturen naar iemand die geschikt voor hen, en om oproepen te registreren. Call centers worden gebruikt door mail-order catalogus organisaties telemarketingbedrijven, computerproduct helpdesks, en elke grote organisatie die gebruikmaakt van de telefoon te verkopen of service producten en diensten. Twee verwante termen zijn virtueel callcenter en contactcentrum.

Een callcentermedewerker is degene die omgaat met binnenkomende of uitgaande gesprekken met de klant voor een bedrijf. Een call center agent kan omgaan met vragen, klachten of problemen. Andere namen voor een callcenter agent zijn CSR (Customer Service Representative), telefoon verkoop- of servicevertegenwoordiger (TSR), operator, associate, bestuurder, accountmanager of teamlid. Ze zitten vaak met een draadloze koptelefoon op en kunnen op deze manier snel veel bellers afhandelen.

Telefoon servicepunt opgericht om met een groot aantal (meestal) zowel inkomende als uitgaande gesprekken. Sommige ondernemingen echter slechts spGroup of happy call center employees with headsetecialiseren in gesprekken die inbound (voor bijstand, hulp, of bestellen) of Outbound (voor verkooppromotie of andere berichten). Het merendeel van de bestellingen worden afgehandeld door call centers en niet door de fabrikanten of leveranciers van goederen of diensten.

Een call center is een centraal kantoor — of — dat is uitgerust om grote hoeveelheden klant telefoon aanvragen voor een organisatie. Een call center beheert alle telefonische communicatie met bestaande en nieuwe klanten. Een call center functionaliteit levert voldoende werkruimte voor een groot aantal werknemers, waarnaar gewoonlijk wordt verwezen als “agenten”, voor het beheer van de telefonische communicatie met klanten.

Call centers kunnen tevens gebruik maken van een call center suite met tools voor telefooncentrale functionaliteit, intelligent routing, automatic call distribution, interactive voice response (IVR), uitgaand bellen, voicemail en andere componenten. Klik hier om een voorbeeld te zien van een goede bluetooth koptelefoon.

Grote organisaties kunnen ervoor kiezen het outsourcen van zijn call center services, zoals een call center zal in staat zijn om de systemen en goed opgeleide arbeidskrachten om de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten.

Een vergelijkbare industrie werkzoekenden kan worden gezien is de detailverkoop; echter een ander Glassdoor.com zoeken gevonden detailhandelsverkopen startposities in de €8 tot €14. Vlakbij de bat, je zou er meer geld in een callcenter dan in de detailhandel (zij het niet veel).1

Met andere woorden: zij die zich onderaan de totempaal doorgaans meer uitdagende customer service-interacties, maar ze worden gecompenseerd met hogere beginnen betalen.

Naarmate u de totempaal de klantinteracties intussen algemeen vloeiender maar deze rollen ook de neiging heeft om de benodigde ervaring.Wat het werkelijk een call center carrière afgezien echter is de toekomstige inkomenssituatie. Ter vergelijking: call center supervisor en retail store manager zijn vergelijkbaar midcareer-posities.

“Omdat de klanten kunnen zoveel doen met selfservice methoden, wanneer ze in te bellen op de call centers is het vaak voor meer ingewikkelde kwesties,” zegt Robbins. “Wij moeten agenten die niet alleen een eenvoudige ‘bestel-taker’ rol, maar mensen die weten hoe te lossen; mensen die denken buiten de box”.